Hirdetés

Komoly hűtéssel érkezik a Lenovo Y90 gamer telefon



|

Jól bevált technológiát alkalmazhat a gyártó új üdvöskéje.

Hirdetés

Már jó ideje nem titok, hogy a Lenovo nagy erőkkel készül a legújabb gamer telefonja, a Legion Y90 rajtjára. Ha hihetünk a pletykáknak, a készülék 6,94 hüvelykes, 144 Hz-es képfrissítésű E4 AMOLED kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 1 chippel és akár 18 GB memóriával érkezik, amit 720 Hz-es érintésérzékeléssel dobhat fel.

A komoly teljesítmény persze mit sem ér, ha nem társul hozzá megfelelő hűtés, a gyártó legújabb kedvcsinálója alapján viszont úgy tűnik, hogy ezt a kérdést sem hanyagolták el a Lenovo mérnökei.

Hirdetés

A Weibón megosztott hivatalos poszt szerint ugyanis a Legion Y90 burkolata alatt egy dupla ventilátoros hűtésrendszer teljesít majd szolgálatot, amely másodpercenként 180,65 cm3 levegőt mozgat meg. A gyártó nem először alkalmazza ezt a megoldást, mivel már a tavaly megjelent Legion 2 Prót és a Legion Duel 2-t is két ventilátor tartotta kordában.

Ennél több konkrétumot viszont nem tudtunk meg, így maradnak a pletykák, melyek a bevezetőben említetteken túl maximum 512 GB-es tárhelyről, 64MP-es hátlapi kameráról és 5500 mAh-s akkumulátorról árulkodnak. A gyártó legutóbbi videós teasere viszont szinte mindent elárult a dizájnról.

Habár egy korábbi szivárgás már január 1-re várta a Legion Y90-et, a Lenovo továbbra sem tűzte ki a bemutató napját. Egy nemrég megosztott promóciós anyagon azonban a március 23-i dátum szerepelt a mobil kijelzőjén, így megeshet, hogy csak tavasszal kerül sor a rajtra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.