Hirdetés

Komoly játékos az ASRock X399 Phantom Gaming 6



|

Még a 16-magos Threadripper processzorokat is támogatja az ASRock legújabb, TR4-es foglalatú alaplapja.

Hirdetés

Az ASRock bemutatta az X399 Phantom Gaming 6 alaplapját, amely a Phantom Gaming szériát erősíti, és az AMD Ryzen Threadripper X szériás processzorokat szolgálja ki. 

Hirdetés

Az új modell akár a 16-magos Threadripper processzorokkal is boldogul, ugyanakkor a 24- és 32-magos Threadripper WX modelleket nem támogatja. 

A prémium alkatrészekre építkező alaplap fekete, szürke és piros dizájnt használ, és a gamereknek szól. Az ASRock a 2,5 Gbps-os Ethernetre nagyon büszke, illetve három darab Ultra M.2-es csatlakozó van az alaplapon. 

Sajnos PCIe x16 slotból csak három van, de legalább a RAM slotok kivételével minden kapott külön megerősítést. Akad RGB-s világítás is, ami az ASRock Polychrome SYNC megoldásával kezelhető. A Realtek ALC 1220 kodekre építő Sound Blaster Cinema 5 Creative audiót jelent, továbbá az alaplap VR-kész, és van nyolc SATA portja is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.