Hirdetés

Komoly tuningon esett át a böngészős GeForce Now



|

A natív alkalmazás egy fontos extráját kapta meg a böngészős felület.

Hirdetés

A GeForce Now játékstreaming-szolgáltatás androidos felhasználói a nyár elején bonthattak pezsgőt, miután az Nvidia végre az összes 120 Hz-es kijelzővel bíró mobilon elérhetővé tette a 120 fps-es képkockasebesség élvezetét.

Most pedig újabb fontos változtatást jelentettek be a zöldek: immáron nemcsak a dedikált windowsos és macOS-es alkalmazásban, de a böngészőkből is elérhető az 1440p-s felbontás és a 120 fps-es képkockasebesség.

Hirdetés

Megkötések ugyanakkor továbbra is vannak, a lehetőség csak a legdrágább, havi 20 euróért elérhető RTX 3080-as előfizetői csomag felhasználóinak szól, és ők is csupán a Google Chrome és Microsoft Edge böngészőkön élvezhetik, mivel a GeForce Now kizárólag ezeket támogatja. A nagyobb felbontást és képkockasebességet a felhasználói fiókunk beállításaiban tudjuk engedélyezni.

A változtatás kapcsán az Nvidia ismét eldicsekedett vele, hogy az ötévnyi bétateszt után, 2020-ban elrajtolt szolgáltatásban immáron több mint 1300 játékot streamelhetünk, a napokban pedig hat további tétellel bővült a repertoár. A GeForceNOW előnye, hogy a Google Stadiával ellentétben nem kell külön megvásárolni rá a játékokat, hanem a más áruházakban (Steam, GOG, Epic Games Store, Ubisoft Connect) behúzott címeinket tolhatjuk vele, már amennyiben azok bírják a szolgáltatás támogatását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.