Hirdetés

Kompakt gamer-PC lett a Zotac MEK Mini



|

Megérkezett a Zotac kompakt asztali PC-je, kifejezetten játékosoknak. 65 wattos Core i7-es CPU és GeForce RTX 2070 van benne.

Hirdetés

A Zotac MEK Mini egy olyan kompakt asztali PC, amit kifejezetten gamereknek terveztek. Ennek megfelelően 65 wattos Intel Core i7-8700 CPU van benne, amit egy NVIDIA GeForce RTX 2070 grafikus vezérlő, 16 GB RAM, egy 240 GB-os PCIe NVMe SSD és egy 2 TB-os HDD egészítenek ki. 

Hirdetés

A MEK Mini mérete a fele annak, amit egy normál gamer-PC-nél megszoktunk. Csupán 136 x 261 x 251 milliméteres, és mini videokártya van benne, ami kivehető, tehát frissíthető, cserélhető. 

A gép prototípusait még a januári CES-en mutatta meg a Zotac, most azonban hivatalosan is megérkezett a piacra a MEK Mini. Sajnos konkrét dátumokat és vételárakat nem közölt a gyártó. 

Amikor ilyen hardvereket ilyen kevés helyre zsúfolnak, az általában hűtési problémákat eredményez. A gyártó azt mondja, hogy a MEK Mini 360 fokos szellőzést garantál, és olyan hűtési rendszert, ami forgatja a levegőt a házon keresztül, és úgy tartja hűvösen a PC-t, hogy nem csinál túl sok zajt. A memória és a tárhely szintén hozzáférhető, cserélhető. 

A trendi megjelenést a SPECTRA 2.0 világítási effektek fokozzák, logóval és két csíkkal elöl. Felülre USB-C, USB 3.0 portok, SD-olvasó és jackcsatlakozó kerültek. Hátulra négy USB 3.1, két gigabites Ethernet port, két DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b, egy USB-C és DVI csatlakozó. A rendszer egyszerre 4 monitorral birkózik meg, Windows 10 Home rendszerrel jön, és billentyűzet, egér is kérhető mellé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.