Hirdetés

Konzolokhoz is jó, HDMI 2.1-es gamermonitort villantott az Acer



|

A Predator és a Nitro szériákon belül több olyan monitort is villantott a CES alkalmából az Acer, amiket kifejezetten játékosoknak szán.

Hirdetés

Az Acer is elindította a CES-en bejelentési lavinát. Az újdonságok között több Predator és Nitro szériás monitor is akad, kifejezetten gamereknek. A Nitro XV282K KV pedig konkrétan konzolgamereknek is kedvez. 

A 28 hüvelykes kijelző ugyanis már a HDMI 2.1-es szabványt is támogatja, így pedig ideális a Sony PlayStation 5 és a Microsoft Xbox Series X konzolok mellé (és 4K@120Hz-es játékhoz). PC-hez DisplayPort 1.4 és USB-C csatlakozón keresztül is köthető a 4K-s megjelenítő, ami 144 Hz-es képfrissítésre képes ilyenkor, és az AMD FreeSyncet is támogatja. A májusban érkező monitor 899 dollárba kerül majd. 

Hirdetés

A Predator XB323QK NV eközben szintén kimaxolja a számokat: NVIDIA G-Sync-támogatást kapott a 32 hüvelykes, IPS-paneles behemót, természetesen 4K-s felbontással és 144 Hz-es képfrissítéssel. A szemvédelemről a VisionCare technológia gondoskodik, TÜV/EyeSafe tanúsítványt is kapott a termék: a különböző megoldások automatikusan állítják a fényerőt, a színhőmérsékletet, csökkentik a kékfényt. A panel a DCI-P3 90 százalékát fedi le, és DisplayHDR 400-as plecsnit is kapott. A talp a panel magasságállítását és forgatását is lehetővé teszi, mindez pedig 1200 dollárba kerül majd. 

Kisebb, 27 hüvelykes, 2560 x 1440-es felbontású kiadás a Predator XB273U NX, amelynél hiányzik a G-Sync-modul, de a képfrissítés 244 Hz, túlhajtva már 275 Hz. A DCI-P3-at 95 százalékban lefedő monitor 1099 dollárért lesz majd vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.