Hirdetés

Közeledik a Nokia első gamertelefonja



|

A HMD Global legutóbbi kedvcsinálója arra utal, hogy már folyik az első Nokia gamertelefon fejlesztése.

Hirdetés

Világszerte egyre nagyobb figyelem övezi a gamertelefonokat. A Razer október 10-én mutatja be a Razer Phone 2-t, vélhetően ismét 120 Hz-es kijelzővel. Az ASUS a ROG Phone-nal készül, a ZTE a Nubia márkáján keresztül pedig a Red Magic készülékkel. 

Hirdetés

Természetesen számos további cég igyekszik betörni a piacra, a Huawei például a GPU Turbo móddal kedvez a gamereknek, miközben a csúcskészülékeik villámgyors chippel és rengeteg RAM-mal látja el. 

A HMD Global eddig nem volt túl aktív ebben a kategóriában, de egy twitteres bejegyzéssel nemrég arra utalt a cég, hogy közeledik az első Nokia gamertelefon. A bejegyzést azóta törölték. 

Egyes vélemények szerint kár lenne beleélni magunkat egy vérbeli gamermobil érkezésébe, elvégre a HMD Global a Nokia 6.1 Plust is a legvártabb okostelefonnak nevezte, vagyis hajlamos túlzásokba esni. 

Elképzelhető persze, hogy a kedvcsináló a belógó szenzorsávtól mentes Nokia X7-hez, esetleg a februárra halasztott Nokia 9-hez készült. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.