Hirdetés

Közeledik az MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z



|

Az MSI jelenleg is dolgozik a következő-generációs zászlóshajóján, vagyis a jelenleg létező legjobb videokártyáján.

Hirdetés

Az MSI már dolgozik a következő-generációs zászlóshajóján, vagyis a jelenlegi legjobb és legerősebb grafikus vezérlőjén. Ennek a neve GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z lesz. A gyártó korábbi névadási szokásai alapján a Lightning szériás megoldások jelentik a legjobbat, ha az MSI termékeiről van szó. 

Hirdetés

A videokártya elvileg a jelenlegi Gaming X Trio fölött helyezkedik majd el a kínálatban, és persze a folyadékhűtéses SeaHawk szériát is megelőzi. Elvileg akár gyári vízhűtéses változat is érkezhet majd belőle. 

Amennyiben a korábbi Lightning szériás kártyák kiindulási alapot jelentenek, akkor az MSI újdonsága a gyártó legnagyobb gyári tuningját kapja meg, illetve VRM terén is a legizmosabb lesz. A hűtőegység is ezen a verzión lesz a legnagyobb, legerősebb. 

Az sajnos nem tudni, hogy az MSI mikor dobhatja piacra az újdonságot. Az első kedvcsinálót egy kínai médiaeseményen, az előadás végén villantotta meg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.