Hirdetés

Különleges technológiával érkezett az új Enermax tápegység



|

A REVOLUTION D.F. tápegység DFR technológiát és 80 Plus Gold minősítést garantál.

Hirdetés

Az Enermax bemutatta a legújabb tápegységét, a teljes mértékben moduláris REVOLUTION D.F.-et. Ez 80 Plus Gold minősítést szerzett, vagyis működés közben stabil és magas hatékonyságot garantál. 

Hirdetés

Az úgynevezett DFR technológia a táp legnagyobb különlegessége. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználó aktiváljon egy öntisztító funkciót, ami eltüntet minden port és koszt a táp belsejéből. A Smart Airflow Control és a szabadalmaztatott csapágyazás pedig arról gondoskodnak, hogy még 70 százalékos terhelés mellett is gyakorlatilag néma maradjon a PSU. Mainstream gamergépekre és multimédiás munkaállomásokba szánja leginkább az Enermax. 

Az öntakarító funkciót aktiváló gomb működés közben bármikor megnyomható, a némább működést segítő technológiáknak hála pedig 70 százalékos terhelés alatt csak 400 RPM-en pörög a 13,9 centiméteres, 160 000 üzemóra élettartamú ventilátor. A kábelek a jobb rendezhetőség érdekében teljesen laposak. 

A REVOLUTION D.F. tápegység 650, 750 és 850 wattos kiadásban is elérhető lesz a boltokban, már március elején. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.