Hirdetés

Különleges videokártyával készül az NVIDIA



|

Minden bizonnyal a Titan X gyűjtői kiadását dobja piacra hamarosan az NVIDIA.

Hirdetés

Az NVIDIA mindent megtesz annak érdekében, hogy a csúcsteljesítményű grafikus vezérlők piacán az élen maradjon. Bár az AMD megpróbált - több-kevesebb sikerrel - ringbe szállni, és az RX Vega videokártyákkal visszavágni, az NVIDIA igazából már válaszolt is a Vega 56-ra a GeForce GTX 1070 Ti formájában. 

Hirdetés

Mindezek fényében az NVIDIA nem siet a Volta architektúrás videokártyákkal - meglepetése azonban ennek ellenére akad. 

A gyártó legutóbbi, Facebook-oldalán közzétett kedvcsinálója például egy különlegességre utal, ami a Pascal architektúrára építő Titan X videokártyát érinti. 

Ennek érkezik egy limitált kiadása (ha a Titan Xp nem lett volna elég prémium), méghozzá a gyűjtői kiadása. Természetesen az újdonság egyedi borítást kap majd, és a jelek szerint valamilyen RGB-s világítás is lesz hozzá. 

A spekulációk szerint ez lehet az első olyan fogyasztói videokártya, amely már GDDR6-os memóriával érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.