Hirdetés

Lapos panellel támad az AOC új gamermonitora



|

A 27 hüvelykes VA-panel, 2560 x 1440-es felbontású, 165 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a FreeSync 2 és a HDR 400 is támogatott.

Hirdetés

Az AOC legújabb monitora az AG273QX, amelyet kifejezetten gamereknek szán, és talán azért is érdekes a termék, mert ezúttal nem hajlított a panel. 

Hirdetés

A hagyományosabb, 16:9-es képarány mellett erre akkora szükség igazából nincs is. A 27 hüvelykes VA-panel 2560 x 1440-es felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. 

Az AMD FreeSync 2 technológiája támogatott, illetve HDR400-as plecsni is van. A válaszidő 1 milliszekundum, az Adobe sRGB lefedettsége 99 százalék. 

Az AOC a három oldalon kávamentes dizájnra szavazott, és aki esetleg LAN-partizik, az örül majd a hordozást segítő fülnek is. Ráadásul a monitor headsetek tárolására is alkalmas. RGB-s világítás is akad, illetve négy USB 3.0 port, egy jackcsatlakozó, VGA, DisplayPort 1.2 és HDMI 2.0 csatlakozók. Az újdonsága ára 489 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.