Hirdetés

Laptopokhoz tervezett új gamer egeret a Razer



|

Az apró wireless készülék a cég elmondása szerint tökéletes választás azoknak, akik notebookon szeretnek játszani.

Hirdetés

A Razer elsősorban a gamer célcsoportnak tervezett perifériáknak köszönheti a sikerét, viszont az utóbbi időben a vállalat a környezetvédelemre, és a sajátos innovációkra (mint az okosmaszk, vagy éppen a WC-papír) is több erőforrást szán. Persze a fejlesztők azért foglalkoznak a gamer eszközökkel is, az újonnan bemutatott hardver pedig egy kis méretű, remekül testreszabható egér, az Orochi V2.

Az Orochi V2 a Razer HyperSpeed Wireless technológiájával készült, aminek köszönhetően nagyon alacsony az egér válaszideje.

Hirdetés

A készülék második generációs Razer mechanikus egérgombokat kapott, illetve a formatervezés során figyeltek arra, hogy a szimmetrikus dizájnnak köszönhetően ugyanúgy használható legyen az Orochi jobb és bal kézzel is.

Az egér elég pici, hiszen kifejezetten a laptopos játékosok számára készült: 108x60x38 mm-es, és mindössze nagyjából 60 g-ot nyom. Az egérgörgőt tartósan, gamer használatra tervezték, és emellett összesen hat gomb funkcióját lehet programozni. Természetesen a DPI is változtatható, 400, 800, 1600, 3200 és 6400 értékekben. Az Orochi sajátossága, hogy AA és AAA elemmel is egyaránt működik, a Razer állítása szerint akár 950 órán keresztül. 

A Razer Orochi V2 hagyományos fekete vagy fehér kiadása már megvásárolható 70 dollárért, a dizájnelemek szempontjából testreszabható modell pedig kicsit drágább, 90 dollár a Razer hivatalos honlapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.