Hirdetés

Láttál már gamerszéket 450 ezerért?



|

A forgószékek világában a Herman Miller az abszolút csúcsot képviseli, a Logitech pedig PC-s perifériában profi. Kettőjük összefogása az Embody gamerszék, ami annyiba kerül, mint egy használt autó.

Hirdetés

Aki látott már egy gamerszéket, az igazából mindet látta és jól ismeri a tipikusnak mondható elemeket és vonalvezetést - persze minőségben azért nagy eltérések lehetnek. A szakértők abban egyetértenek, hogy az autóversenyekből ismert forma és kialakítást azon túl, hogy trendi, nem feltétlenül a legjobb, legkényelmesebb és legegészségesebb megoldás a gép előtt töltött hosszú órákra. 

Hirdetés

Annál többet segíthetnek más tényezők, például azok, amelyekre a forgószékek piacának királya, a Herman Miller szokott koncentrálni. Most a Logitech-kel közösen megalkották az 1495 dolláros, tehát nagyjából 450 000 forintos Embody gamerszéket. 

A Herman Millertől ez az ár igazából nem szokatlan, bármennyire is sokkoló első olvasatra. A 115 éves múltra visszatekintő legendás cég olyan székeket gyárt, amelyek egyszerűen más ligában játszanak, mint a megszokott termékek. A Twitch-generáció kiszolgálására vállalat szakértői hosszasan és behatóan tanulmányozták, hogyan és mennyit ücsörögnek, milyen pózokat vesznek fel és milyen alapvető tartási problémákkal küszködnek a játékok, vagy Twitch előtt hosszú órákat eltöltők, és hét ponton állítható széket rakotak össze, természetes hintamechanizmussal, állítható tartás- és gerincpozíció szabályzással, a tömés pedig a hűtésről gondoskodik. 

A Herman Miller és a Logitech G emellett gamereknek szánt asztalokat és egy monitorállványt is alkottak közösen. Persze csak a tehetős játékosok élvezhetik majd az egészségüket és ergonómiát tényleg szem előtt tartó termékeket, az 1495 dolláros szék mellé ugyanis 1295 dollár az asztal és 295 dollár a monitorállvány. Most pedig jöjjön még néhány kép a székről, az legalább ingyen van...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.