Hirdetés

Látványos és ergonomikus a Spire új mechanikus billentyűzete



|

A világ első TKL billentyűzete ez, amelyet gamereknek szánnak, mechanikus, ráadásul ergonomikus és egyedi kialakítást kapott.

Hirdetés

A Spire nemrég bemutatta az Ergo billentyűzetét. A mechanikus billentyűzet kifejezetten gamereknek szól, és igen különleges. 

Hirdetés

Ez ugyanis a világ első TKL (tenkeyless) billentyűzete, amely mechanikus, gamereknek szól, ráadásul ergonomikus és egyedi kialakítást kapott. Vagyis sok gépelés után sem fáradunk majd úgy el a használata közben. 

A billentyűzet két oldalra választja a betűket, és persze szögben is megdönti a gombokat. A szóközt szintén feldarabolta a Spire, így azok közvetlenül a hüvelykujjaink alatt találhatóak. 

A Spire kreatív módon helyezett át több pontos gombot is a szokásos helyéről, így némi tanulást azért igényel majd az Ergo használata. Az RGB LED-es világítás persze nem hiányzik, a minőségről pedig a Cherry MX mechanikus kapcsolók gondoskodnak a nettó 80 dolláros perifériánál. 

Frissítés: egyelőre minden jel arra utal, hogy a Spire lopta (másolta) a dizájnt és a terméket az X-bows nevű cégtől, és a Spire deaktiválta a termék oldalát is időközben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.