Hirdetés

Legalább 29 Ampere-alapú videokártyával készül az MSI



|

Az EEC-nél már be is jegyezték a 29 új NVIDIA videokártyát, amelyet az MSI hamarosan piacra dob majd.

Hirdetés

Az EEC adatbázisából kiderült, hogy az MSI hatalmas választékkal fordulna rá az NVIDIA új grafikus vezérlőinek megjelenésére: a cég összesen 29 eltérő NVIDIA videokártyát jegyzett be a hatóságoknál, ezek mindegyike a következő-generációs Ampere architektúrára építkezik. Valószínűleg mindegyik GeForce RTX 3090, 3080 és 3070 modell lesz. 

Hirdetés

Egyelőre a konkrét modellneveket nem hozta nyilvánosságra az MSI, csupán termékszámokat használt, amelyekre kevésbé utaznak az online szivárgásokat és adatbázisokat kutató szakemberek. Amennyiben az MSI a Turing-alapú kártyáknál használt stratégiáját követi, akkor a V388 a GeForce RTX 3090-et, a V389 és a V390 a GeForce RTX 3080-at és RTX 3070-et jelenti. Specifikációk egyelőre nincsenek, de sokat már nem kell várnunk, elvileg szeptember 1-jén mindent elárul az NVIDIA egy nagy bemutató keretében. 

Az MSI mindenesetre 14 GeForce RTX 3090-et, 11 RTX 3080-at és 4 RTX 3070-et dobhat piacra - ugyanakkor nem minden bejegyzett modell jelenik meg végül a boltokban, a kártyák egy része OEM formában kerülhet be laptopokba és előre épített asztali konfigurációkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.