Hirdetés

Legalább három Radeon RX Vega készül



|

Ezek közül pedig a leglassabb is többre képes, mint egy GeForce GTX 1070.

Hirdetés

3DMarkos szivárgások alapján az AMD legalább három különböző videokártyán dolgozik, ami a Vega 10 lapkára épít. Ezek mindegyike a Radeon RX Vega sorozatot gyarapítja majd. 

Hirdetés

A Vega 10-es kártyák 687F:C1, 687F:C2, továbbá 687F:C3 ID-val tűntek fel, és mindegyik 8 GB HBM2-es memóriával rendelkezik. 

A TimeSpy-eredmények alapján a három kártyából a leglassabb is többre lesz képes, mint az NVIDIA GeForce GTX 1070. A leggyorsabb vezérlő pedig a GeForce GTX 1080 Ti-vel lesz egy ligában. 

A három kártya konfigurációban és órajelekben térhet el egymástól. A Fiji lapkából például négy kártyát hozott ki az AMD: az R9 Fury X folyadékhűtéses volt, az R9 Fury léghűtéses, az R9 Nano SFF-kompatibilis, a Radeon Pro Duo pedig dual-GPU-s. 

A Radeon RX Vega vonal várhatóan a második negyedévben rajtol el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.