Hirdetés

Léghűtéssel is 5000 MHz-en dübörögnek a G.Skill kétcsatornás memóriái



|

Korábban még nem volt rá példa, hogy speciális hűtés nélkül elérjék ezt az órajelet két RGB-s modulnál.

Hirdetés

A G.Skill szeret rekordokat dönteni, ezek után aztán nem is olyan meglepő, hogy a következő is a gyártó nevéhez fűződik. Arra ugyanis még nem volt példa, hogy különleges hűtés nélkül a kétcsatornás DDR4-es memóriák 5000 MHz-es órajelen működjenek, ráadásul RGB-s világítással. 

Hirdetés

A DDR4-es, RGB-s memóriamodulok léghűtéssel törték át az 5000 MHz-es határt. Ilyen rekord eddig kizárólag folyékony nitrogén használatával volt elérhető (ez két éve már sikerült). A Samsung alkatrészekre építő memóriákat az MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC alaplapjával és egy Intel Core i7-8700K processzorral tesztelték. 

Természetesen még nem kell a boltokban keresni az újdonságot, ugyanakkor a G.Skill folyamatos fejlesztéseinek hála előbb-utóbb remélhetőleg bármelyik polcról le lehet majd emelni egy ilyen kitet. 

A G.Skill számára a mostani nagy mérföldkő, és mindent elkövet a gyártó, hogy ez a specifikáció a fogyasztói szektorban is minél hamarabb megjelenjen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.