Hirdetés

A legjobb Fortnite gépekkel érkezik a PC World



|

Megmutatjuk, milyen masinával érdemes belekezdeni a csatározásokban, amellyel párhuzamosan búcsút intünk a Google-nek, maximalizáljuk az üzemidőt és leleplezzük az álhíreket.

Hirdetés

Részben a battle royale műfajnak, részben az egyre izgalmasabb, szórakoztatóbb játékoknak hála látványosan nő a PC-gaming népszerűsége. Ez különösen igaz a mostanság szinte mindenhol taroló Fortnite-ra. Miután a játék PC-n teljesen ingyenesen játszható, nem csoda, hogy népszerűsége minden képzeletet felülmúl. A tapasztalt fejlesztőcsapat, az Epic nem is bízta a véletlenre a sikert, és a battle royale műfajában készített egy rajzfilmszerű grafikával megjelenített, követőkamerás lövöldözős játékot. Hiába tűnik azonban egyszerű kis játéknak a Fortnite, a profi programozók minden tudására szükség volt az elkészítéséhez, ugyanis a minimális rendszerkövetelmény szerint már egy integrált GPU-n is élvezhető sebességgel fut a játék, amennyiben azonban bivalyerős konfigurációd van, páratlan látványban és szuper sebességben lehet részed.

Friss magazinunkban bemutatjuk, hogy miként érdemes összeépítened a játékra, és így a Fortnite-futtatásra is alkalmas PC-det, illetve melyek azok a beállítások, amelyeket mindenképpen érdemes átállítanod. Kiadványunkban emellett a legjobb gamer mobilokat, noteszgépeket, perifériákat is bemutatjuk, sőt még egy irodai PC-t is átalakítunk.

Tesztlaborunk segítségével emellett októberben megmutatjuk, hogy melyek a legjobb megfizethető 2.1-es PC-s hangfalak, mire képes az új GeForce RTX 2080 Ti generáció, milyen teljesítménnyel rendelkeznek napjaink legjobb Android-emulátorai, valamint hogy mellyel a mobilvideózásra használható legjobb eszközök.

Tippjeinkből pedig kiderül, hogy miként fordíthatsz hátat a Google szolgáltatásainak, miként lehet elkerülni az online terjedő téves információkat, miként törtheted fel a saját gépedet, hogyan automatizálhatod a Windows működését, illetve, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni az okostelefonok töltése során.

Ezúttal is számos ajándékkal lepjük meg olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo professzionális adatmentőjét, a legújabb Photo Superguide II. kiadványunkat, valamint az egyedi fejlesztésű Fake News blokkoló csomagunkat.

További témáink részletesen:

Asztali hangorkán

A monitorokba épített hangsugárzóknál jobbak, a fejhallgatóknál kényelmesebbek a 2.1-es hangrendszerek. Öt darab, mindenki számára elérhető árszintet képviselő modellt teszteltünk.

Viszlát, Google!

Ha már eleged van abból, hogy mindent tud rólad a Google, ideje váltanod. Milyen alternatívák vannak? Összeszedtük a legjobb szolgáltatásokat, amelyek kiválthatják a keresőcég termékeit.

A fele sem igaz

Egyre nehezebb megmondani, hogy mi az, ami igaz. A weben elburjánzottak a hamis híroldalak, egy népszerű hazugság könnyen el tud terjedni. Megmutatjuk, hogyan blokkold a valótlanságokat.

Így töltsd a mobilod!

A lítiumion-akkumulátorok idővel óhatatlanul tönkremennek, a folyamat lassítására viszont megannyi ismert hiedelem és praktika létezik. Vajon mindegyik megállja a helyét?

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.