Hirdetés

Legyőzte a TITAN Xp-t a Vega Frontier Edition



|

A számításos feladatokban remekelt a videokártya, de játékokban sem vall kudarcot.

Hirdetés

Előkerült az AMD Radeon Pro Vega Frontier Edition videokártya előzetese, és érdekes adatok is ezzel egyszerre. A PC World a léghűtéses Vega Frontier Editiont hasonlította össze az NVIDIA leggyorsabb fogyasztói megoldásával, a TITAN Xp-vel. 

Hirdetés

A számításos feladatokban remekelt az AMD vezérlője, az SPECViewPerf 12.1-ben és a Cinebench R15-ben egyaránt túlszárnyalta a TITAN Xp-t. 

Ez önmagában nem túl meglepő, az viszont már érdekesebb, hogy a Vega Frontier Edition a játékokban sem vall kudarcot, még ha nem is azokhoz tervezték. Gyorsabb ugyanis a GeForce GTX 1080-nál, de valamivel lassabb a GTX 1080 Ti-nél. 

A tesztek során a Doomot futtatták Vulkan API-val, a Preyt DirectX 11-gyel és a Sniper Elite 4-et DirectX 12-vel. 

Természetesen a Vega Frontier Edition nem otthonra való, a gamereknek a drága kártya helyett a Radeon RX Vegát kell megvárniuk, ami július végén vagy augusztus elején startolhat el, versenyképesebb árazással. Ennek várhatóan 8 GB memóriája lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.