Hirdetés

Lekapták az ASUS ROG Crosshair VII Hero dobozát



|

A második-generációs Ryzen processzorokhoz készült alaplap természetesen az X470-es lapkakészletre építkezik.

Hirdetés

Egyre szaporodnak a szivárgások azokról az alaplapokról, amelyek az AMD közelgő, X470-es lapkakészletére alapoznak, és a második-generációs Ryzen (Pinnacle Ridge) processzorok első hullámát szolgálják majd ki. 

Hirdetés

Ezúttal az ASUS ROG Crosshair VII Hero dobozáról került elő egy fotó, a WiFi-képes kiadásról. 

Miközben ez az alaplap már egy benchmark-adatbázisban is felbukkant, addig a dobozán sajnos nincs kép a termékről. A logók azért sok dolgot megerősítenek. 

Az AMD X470-es lapkakészletre alapozó alaplap AM4-es foglalatot kap, támogatja az NVIDIA SLI-t és az AMD CrossFire-t. Az RGB-s LED-eket az ASUS Aura Sync kezeli. Az ASUS elvileg legalább két ROG szériás X470-es alaplappal készül: a Crosshair VII Herót a Strix X470-F kíséri majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.