Hirdetés

Szinte keret nélküli gamermonitorokkal támad a Lenovo



|

Három új, játékosokra szabott gamermonitorral újított a Lenovo a CES-en: az egyik 240 Hz-es képfrissítést kínál.

Hirdetés

A CES-en három új gamermonitort is megvillantott a Lenovo, 24,5, 27 és 31,5 hüvelykes méretekben, melyek egyik különlegessége, hogy három oldalról szinte kávamentes kialakítást kaptak. A csúcsot talán a legkisebb, lapos panellel szerelt Y25-25 képviseli, ez ugyanis 240 Hz-es képfrissítést és 1 milliszekundumos válaszidőt garantál. Full HD-s IPS-panelt kínál, 400 nit fényerővel és HDR-támogatással. A magassága állítható, a panel forgatható, az Adobe sRGB-t 99 százalékban fedi le, és tükröződésmentes bevonatot is kapott, így akár munkához is kiváló.

Hirdetés

A G27c-10 és a G32qc-10 eközben hajlított, 1500R-es panellel támad. Full HD és QHD felbontású VA panelekre épít ez a két modell, 165 és 144 Hz-es képfrissítéssel. A válaszidő mindkettőnél 4 milliszekundum, az sRGB-t 72 százalékban fedik le. Mindhárom monitor HDMI, DisplayPort csatlakozókat és jackcsatlakozót is kínál, de sajnos USB-C-t nem, ezzel viszont talán együtt lehet élni egyelőre. Idén júniusban és márciusban, rendre 320, 220, 320 dolláros árakon érkeznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.