Hirdetés

Újabb gamereknek szánt monitorokkal jelentkezett a Lenovo



|

A Lenovo bemutatta a G32qc és a G27c monitorait, mindkettő kifejezetten játékosoknak készült.

Hirdetés

A Lenovo két új, kifejezetten játékosoknak szánt monitort is bejelentett. A legnagyobb a G32qc ebben a szériában, ami 31,5 hüvelykes panelt kínál NearEdgeless technológiával, valamint QHD felbontással. Itt a VA panel 1500R hajlítást kapott, vagyis elvileg minden jól belátható középről. A monitort 144 Hz-es képfrissítés és FreeSync technológia, 4 milliszekundumos válaszidő jellemzi. 

Hirdetés

Az NTSC 72 százalékát sikerült lefedni, a fényerő 350 cd négyzetméterenként, a villódzásoktól persze mentes, a kékfényt pedig csökkenti a képernyő. Bemenetekből egy DisplayPort 1.2, egy HDMI 2.0 akad. 

A G27c eközben inkább csak egy távoli rokon, 1080p-s VA panellel, 1500R hajlítással és szintén NearEdgeless technológiával. Itt a képfrissítés már a 165 Hz-et is elérheti 4 milliszekundumos válaszidő mellett, minden más egyezik. 

Árakat egyelőre még nem ismerünk, de megosztjuk majd veletek, ha megvannak a hazai forgalmazás részletei.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.