Hirdetés

Legion alaplapok gyártásába kezd a Lenovo



|

Korábban is pletykáltak már erről, de most úgy néz ki, tényleg jönnek a Lenovo saját alaplapjai, a Legion márkanév pedig játékosoknak szóló hardverről árulkodik.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy arról hallunk, a Lenovo is beszállna az alaplapok piacára. Ezúttal azonban ennél több konkrétum is felbukkant, ezek alapján pedig már szinte biztosra vehető, hogy nemsokára Legion márkanév alatt érkeznek a kínai gyártó alaplapjai. Mivel a Legion a Lenovo gamerekre koncentráló márkája, leginkább játékosoknak szánt izmos gépekbe szánt komponensekre lehet számítani, amelyek a tizedik-generációs asztali Intel processzorokat, a Comet Lake-S platformot is támogatják.

Hirdetés

A fenti tétel végre nem csak "bennfentes szivárogtatótól hallottam" felütéssel kering a közösségi médiában, a hírforrások ugyanis két alaplap fotóit is mellékelték. Az egyik 300-as szériás lapkakészletet kapott, a másik B460-asat. Ezeket 8+2 fázisú VRM jellemzi, illetve hűtőbordával felturbózott M.2 foglalatok és Legion márkajelzéssel ellátott alkatrészek. 

Az alaplapok négy memóriamodult képesek befogadni, beépített WiFi-t és a látottak alapján fejlett integrált audiót kapnak. Azt egyelőre a szakértők is csak találgatni tudják, hogy merészkedik-e majd Z490-es vizekre a Lenovo, de ha tényleg jön az alaplapok piacára a Legion márka, akkor valószínű, hogy idővel minden kategóriát megpróbálnak majd lefedni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.