Hirdetés

Legion gamermobillal próbálkozhat a Lenovo



|

Újabb gyártó jelenhet meg a gamermobilok piacán, ezúttal a Lenovo alkothat valamit a Legion márkaneve alatt.

Hirdetés

Az elmúlt években egészen nagy trend lett a játékosoknak szánt, bivalyerős okostelefonokból. A gamereket általában magas képfrissítéssel, RGB-s világítással, aktív hűtéssel és tuningolt processzorral csábítják a gyártók. 

Hirdetés

Az ASUS és a Razer a szektor csúcsán vannak, de hamarosan kaphatnak egy új riválist egy friss belépő formájában. A Lenovo elképzelhető ugyanis, hogy a Legion márkaneve alatt új gamermobillal jelentkezik. 

A Lenovo Legion márka alatt jelenlegi gamerlaptopokat és asztali gépeket kapunk, mobilokat és táblagépeket nem. A kínai Weibón azonban elindult egy új fiók, amely elvileg a Lenovohoz tartozik, és a mobilos játékokra koncentrál a Legion márkán keresztül. 

Sajnos részleteket és pletykák a hardverről nincsenek, ahogyan azt sem tudni, hogy Kína után más piacokra is eljutna-e az új készülék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.