Hirdetés

Tényleg lesz gamermobilja a Lenovónak



|

Állítólag Snapdragon 865-ös lapkára építkezik a Lenovo Legion játékosoknak szánt okostelefonja.

Hirdetés

Az elmúlt években nagy divatnak számított az úgynevezett gamermobil, ami általában túlhajtott lapkát, csúcshardvert és RGB-s fényeket jelentett a játékosoknak fejlesztett okostelefonoknál. A Razer etalonnak számított egy darabig, de az ASUS, a Nubia és a Xiaomi is népszerűek voltak a mostanra kissé megkopott kategóriában. Vannak gyártók azonban, amelyek látnak még fantáziát ebben a szegmensben, így például a Lenovo most lépne be a piacra, a Legion márkával építene fel egy gamertelefont. 

Hirdetés

A Weibón már van is egy új csatornája a cégnek, és akad olyan kedvcsinálója is, amiben egy mobilt reklámoz. Nem is akármilyet, hanem a legmagasabb minőségű játékra tervezett csúcsmobilt, bármit is jelentsen ez. 

Az persze nem túl meglepő az idei trendek fényében, hogy Snapdragon 865-ös lapkára és 5G-támogatásra biztosan számíthatunk. A szakértők tippjei szerint nem lenne meglepő a 12 GB LPDDR5 RAM sem, elvégre ennyit már a mezei embereknek kitalált prémium mobilok is tartalmaznak, vagyis a gamereket csak többel lehet elcsábítani, és persze nem ártana magas képfrissítésű kijelző és speciális hűtés sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.