Hirdetés

Lenyűgözően erős, 240Hz-es QHD OLED kijelzővel szerelt laptop az új Razer Blade 15



|

Évekig nem kell majd gépet újítania annak, aki az új Razer Blade 15 mellett dönt.

Hirdetés

Évek óta érkeznek a letisztult dizájnnal rendelkező, erős, ellenben csak néhány régióban elérhető Razer Blade laptopok, amik úgy gamerek kívül-belül, hogy egy meetingen vagy egy előadáson sem keltenek feltűnést. Ma bemutatkozott a 2022 negyedik negyedévében érkező új Razer Blade 15, ami minden szempontból a csúcsot képviseli - így az ára sem lesz kimondottan pénztárcabarát.

A gép a világ első olyan laptopja, amibe 240 Hz-es QHD OLED kijelző kerül, ennek kihasználásához azonban erős processzorra és videokártyára van szükség.

Hirdetés

Előbbiből egy 12. generációs Intel i9 12900H-t kapunk, ami 6 P- és 8 E-maggal, valamint 20 szállal rendelkezik, utóbbiból pedig egy RTX 3070 Ti-t, ami játéknál és kreatív feladatoknál is sokat segít. Arról, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból, egy 1 ms-os válaszidejű, 400 nit fényerejű, a DCI-P3 színskála 100%-át megjeleníteni képes kijelző gondoskodik. 

A fentieket 32GB-nyi DDR5 RAM és egy 1 TB-os SSD egészíti ki, de aki ezt kevesli, az M.2-es csatlakozónak hála könnyen bővíthet. Csatlakozók tekintetében Thunderbolt 4-re, USB-C-re, USB-A-ra, SD-kártyaolvasóra és HDMI-re számíthatunk.

Mindezért 3499,99 dollárt kell fizetni, ami 1,3 millió forint környékén van adó nélkül. Akit ennek ellenére is érdekel, itt tudhat meg többet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.