Hirdetés

Elérhető árú RGB-s egeret villantott a Logitech



|

Feketében és fehérben jön a Logitech G203 Lightsync verziója, amely olcsó RGB-s ragadozót jelent a játékosok asztalára.

Hirdetés

Mostanra megszokhattuk, hogy a Logitech G perifériák általában beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, így a gamerek számára kedvező választást jelentenek ezek az egeret és billentyűzetek. A Logitech G termékekre azonban nem annyira a kedvező ár a jellemző, éppen ezért nagy dolog, hogy most egy olyan, ebbe a szériába tartozó egérrel frissített a gyártó, amelynek az ára is jó. Ráadásul RGB-s világítás is van rajta, a mai trendeknek megfelelően. 

Hirdetés

A legújabb Logitech G203 alapvetően egy Lightsync verzió, vezetékes kialakítással, hat gombbal, állítható DPI-tartománnyal (8000-ig). A Lightsync azt jelenti, hogy az RGB-s fények szinkronizálhatóak a többi kiegészítővel, feltéve, hogy azok is Logitech márkájúak, és ezt támogatják. Az egér testre szabását a Logitech G Hubon keresztül lehet elvégezni, a beüzemeléssel nem igazán kell bajlódni. A bal és jobb gombok reszponzív válaszáért fémrugók felelnek. 

Az egyszerű dizájn és a vezetékes kialakítás egyesek szemében negatívum lehet, de azért vannak, akik pont ezt keresik egy egérben. Az új G203 nagy előnye pedig az ára, májusban ugyanis fekete és fehér színekben már 39,99 dollárért elvihető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.