Hirdetés

Új Logitech headset érkezik játékosoknak



|

Aki egy kicsit is ad magára játék-fronton, nem szórakozik holmi másolatokkal és gagyikkal, legalábbis ilyesmi lehetett a Logitech jelszava az új G Pro X headset elkészítésekor.

Hirdetés

A frissen bejelentett Logitech G Pro X nevében már nagyjából minden benne van, amit arról kell tudni, hová pozicionálja új fejrevalóját a gyártó. G, mint gamer, Pro, mint professzionális, és X, mint... nos, a fene tudja, extra, extrém, vagy valami ilyesmi. Előre szólunk, hogy aki vezeték nélküli headsetet keres, sajnos keresgélhet tovább, a G Pro X ugyanis csak madzaggal ellátott változatban kapható, akit viszont ez nem zavar, egy valóban jóféle tulajdonságokkal felvértezett modellt vihet haza: alumínium és acél felhasználásával készült, a fület takaró rész pedig természetes érzetet keltő műbőr illetve lélegző velúr borítást kapott, amin belül memóriahab található.

Hirdetés

Az USB-s eszközhöz külön hangmodul tartozik, ezt köthetjük össze a fejhallgatóval, ráadásul minden moduláris, a hangmodul, a 2 méteres kábel (amin hangerőszabályozó és némító gomb is helyet kapott), a mikrofon-fülhallgató Y elosztó kábele, és még a mikrofon is kihúzható. Ez utóbbi egyébként külön is megér egy misét, ugyanis ez már a tavaly megvásárolt Blue Microphones szakértelmét felhasználva készült. Az ebben alkalmazott BLUE VO!CE valós idejű hangszűrő technológia több szinten segít abban, hogy egy jóféle co-op közben minden csapattárs tisztán hallja a hangunkat, választhatunk zajcsökkentést, tömörítést és de-essinget, tehát a sziszegő hangok eltávolítását.

Maga a fülhallgató rész DTS objektumalapú hangképzés segítségével minden eddiginél jobb 7.1 térhangzási élményt ígér, és egy olyan távolságérzetet, amelyben sokkal jobban átérezhető, hogy a játékon belül egy adott hang milyen irányból és milyen messziről érkezik. A hangszórók egy úgynevezett hibrid hálós kialakítással készülnek ami kiemelt érzékenységet ad, a leghalkabb és legpuhább hangok is tisztán szólalnak meg, széles frekvenciatartományban, valamint erős, de mégis érthető basszussal.

A headset különféle funkcióit a G-HUB szoftveren keresztül lehet finombeállítani, többek között a fent említett mikrofon-szűrőket, valamint a fülhallgatóhoz tartozó DAC hangszínét. Ez utóbbit akár 5 különböző profilban tárolhatjuk is az apró hangkártyán, tehát ha "idegen" PC-n játszunk, ott is ugyanaz a hangkép fogad majd a kedvenc játékainkban.

Magyarországról egyelőre előrendelhető a G Pro X, méghozzá 41 999 forintos áron, míg a Blue technológia nélküli G Pro 31 999 forintért kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.