Hirdetés

30 éves a Mad Catz, itt a jubileumi gamer egér



|

Három évtizedes fennállását ünnepli a stílusos kiegészítőket gyártó stúdió, ezért kiadta egy már meglévő egér extra verzióját.

Hirdetés

A gaming hardverek terén ismert és elismert Mad Catz Global Limited pontos születésnapja június 25-ére esett, de persze nem csak aznap ünnepelnek. A harmincadik évforduló tiszteletére kiadott R.A.T.8+ 1000 Optical Gaming Mouse-ért persze nem árt sietni, ugyanis csak egy nagyon limitált kiadás érkezett belőle, összesen 1000 darabbal.

Hirdetés

A jubileumi sorozat alapjául szolgáló R.A.T.8+ közkedvelt típus a játékosok körében, a gyűjtői kiadás ezt fejeli meg néhány extrával. Egyrészt különleges csomagolást kap, amelyet nem érdemes a többi papírdoboz mellé hajítani a pincében vagy épp a kukában, mert jól mutat a polcon is, a matt króm dizájn pedig nem csak a dobozon, hanem az egéren is megjelenik. A végleges színvilág még jobban kiemeli a futurisztikus formát, a végeredmény olyasmi, mintha az egereknek is elkészítették volna a Transformers sorozatot. A matt felületeket szintén mattított arany berakások díszítik, amitől egyáltalán nem "bazári", inkább komoran elegáns lesz a látvány.

A limitált kiadású R.A.T.8+ 1000-ben is a Pixart PMW 3389 optikai szenzor dolgozik, amely híres a kiemelkedő pontosságáról, viszont a szülinapi sorozat borítása még könnyedebb és légiesebb, miközben a kialakításából adódóan továbbra is jól fogható, stabil alapot ad. Az OMRON mikrokapcsolókat minimum 50 millió kattintásig tesztelik, emellett pedig a R.A.T.8+ 1000 extraként külön állítható csukló- és kisujjtámaszt is kínál.

Természetesen az RGB sem marad ki, a R.A.T.8+ 1000 fényeffektjei három különálló zónában kezelhetők, mindegyikük 16,8 millió szín megjelenítésére képes. Az egérben elhelyezett memóriába négy egyedi profilt menthetünk el.

A Mad Catz kereskedelmi igazgatója, Joane Huang szerint a harmincadik évforduló is csak egy állomás, továbbra sem terveznek lassítani, és még idén újabb bejelentésekkel készülnek a játékosok számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.