Hirdetés

Gamereknek való fejhallgatókkal támad a Mad Catz



|

A komfortos viselet is nagy szempont volt az új F.R.E.Q. szériás fejhallgatók fejlesztése során.

Hirdetés

A hamvaiból feldámadott Mad Catz újra megpróbál számottevő szereplővé válni a piacon. A F.R.E.Q. 2-t úgy tervezték, hogy odafigyeltek a komfortra, így a mindennapos játék mellett az e-sportok képviselői is bátran választhatják hosszabb idejű viselésre is a 3,5 milliméteres csatlakozóval felszerelt megoldást, ami így PC-k mellett Macet, PS4-et és Xbox One-t, valamint mobileszközöket is támogat. Van azonban ajánlata a gyártónak azok számára is, akik az "átlagnál" többet szeretnének. 

Hirdetés

A F.R.E.Q. 4 virtuális 7.1-es térhangzást garantál, még szélesebb hangskálával, 50 mm-es neodímium meghajtókkal. A zajszűrős mikrofon és a háttérzaj-mentes audio tökéletes kommunikációt tesz lehetővé a csapattársakkal a küzdelmek során, a speciális szoftvernek hála pedig mindent tetszés szerint lehet konfigurálni: hangerőket, térhangzást, de még az RGB-s világítást is. 

A fülpárna mindkét fejhallgatónál memóriahabos, így hosszú játékmenet alatt is komfortos viseletnek bizonyulhat. A fejpánt bármilyen fejformára illeszkedik, automatikusan igazodik méretben, a mikrofon pedig elrejthető, ha nincs rá szükség. A fejhallgatók ára régiónként változik, pontos összegeket nem közölt a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.