Hirdetés

Magyarázó: jó nekünk az NVIDIA RTX 30-as széria?



|

Videóban is körbejárjuk, mit tudnak a frissen bejelentett, Ampere-alapú kártyák, és jól járunk-e, ha ezek mellett döntünk az év végén.

Hirdetés

Érdekes, hogy ugyan az NVIDIA hosszú várakozás után leleplezte első, Ampere architektúrára épülő grafikus vezérlőit, de a leghangzatosabb tulajdonságok mellett azért elég visszafogottan adagolta a pontosabb részleteket. Az persze egyértelmű, hogy az RTX 30XX generáció gyorsabb és erősebb lesz az elődöknél, de mennyire?

Hirdetés

Miután egy szöveges cikkben már kifejtettük, mekkora ugrás lehet az RTX 20XX sorozathoz képest az első három Ampere-alapú kártya, igyekeztünk a tudnivalókat még közérthetőbbre faragni és videóban elmondani, íme:

Az Ampere-alapú kártyákat már szeptemberben és októberben szállítják majd a hardvergyártók, szóval adja is magát a kérdés: az eddig kiderült adatok és árak alapján ti terveztek váltani? Az alábbi dobozban szavazhattok is, aztán pedig jöhetnek az érvek és ellenérvek kommentben!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.