Hirdetés

A májusi PC World megvédi a pénzedet



|

Friss magazinunk mellé ajándékba adjuk egyedi fejlesztésű biztonságos bankolás rendszerünket, amellyel kicselezheted az online bűnözőket.

Hirdetés

Sorra zárnak be a bankfiókok, mivel egyre több mindent intézhetünk otthonról, az interneten keresztül. Sajnos a hackerek számára kiemelten érdekes ez a netes tevékenység. Legyél akár a legkisebb, szerinted jelentéktelennek számító otthoni felhasználó szerény bankszámlával, a hackerek számára akkor is izgalmas vagy, és igyekeznek is minden eszközzel megszabadítani pénzedtől. Nem érdemes megijedned, hiszen kellő odafigyeléssel túljárhatsz az online csalók eszén, ráadásul megfelelő szoftveres eszköztárral kikerülheted a leggyakoribb csapdákat. Májusi lapszámunkban nem csak bemutatjuk a védekezés lehetséges módjait, hanem a lap mellé ajándékba adjuk az egyedi fejlesztésű Biztonságos Bankolás rendszerünket, amellyel bármely hazai pénzintézetet nyugodtan felkereshetsz.

Friss lapszámunkban emellett bemutatjuk napjaink legjobb megfizethető MILC fényképezőgépeit, megmutatjuk, hogy mi mindenre érdemes figyelni egy fényképező vásárlásakor, illetve napjaink legjobb okostelefonjait is fotópárbajra küldjük. Huawei P20, iPhone 8 Plus, LG V30, Nokia 7 Plus, Samsung Galaxy S9 és Sony Xperia XZ2 közül végül egy emelkedett ki. Szerinted melyik volt az?

Hirdetés

Tesztlaborunkban emellett az itthon kapható legjobb, 20 ezer forint alatt billentyűzet-egér készleteket, valamint a legjobb lakossági drónokat is bevizsgáltuk, megkeresve a legjobb vételeket. Magazinunkból ráadásul annak is utánajárunk, hogy pontosan mit takarnak a gyártók által emlegetett szabványok, az akkumulátoroknál milyen elavulási idővel érdemes számolni, illetve a mini-PC és SD-kártya vásárlásban is segítünk.

Tippjeink között pedig megmutatjuk, hogy miként lehet automatizáltan blokkolni a nem kívánt hívásokat, milyen teendőket kell elvégezni a GDPR kapcsán, melyek a kevesek által ismert Android gesztusok, illetve miként lehet PC-ről egy élő Facebook közvetítést elindítani.

Természetesen ezúttal is számos ajándékot gyűjtöttünk olvasóiknak. Az ingyenes vírusvédelmi kódokon (ESET, G Data) felül a magazin mellé adjuk az Ashampoo legfejeltebb képmenedzser szoftverét, a Biztonsági Bankolás rendszerünket, valamint a legújabb Gyorsabb, kezesebb Windows III. kiadványunkat.

További témáink részletesen:

Hazug szabványok

Előszeretettel dobálóznak a gyártók a megerősített védelemre, az ellenálló kialakításra utaló iparági szabványokkal. De vajon mindenki tudja, hogy mi is az az IP védelmi szint?

Élet a Messengeren túl

Míg régebben csak néhány üzenetküldő versenyzett egymással, ma már legalább egy tucat megoldásból választhatsz, ha a legjobb kommunikációs csatornát keresed. Mutatjuk a kedvenceinket.

Felszállás előtt

Hazánkban elsőként csoportteszten vizsgáltuk meg a hazánkban kapható legjobb középkategóriás drónokat. Te is belevágnál? Mutatjuk, mire figyelj!

Mit jelent rólad a Windows 10?

A Windows 10 alapbeállításon rengeteg mindent kifecseg róla, egy kis odafigyeléssel azonban megvédheted magánszférádat, megszűrve, hogy milyen adatokat gyűjthet.

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, akkor látogasd meg a galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.