Hirdetés

A májusi PC Worldben bemutatkozik a következő Windows



|

Friss magazinunkban nemcsak az érkező Windows 10X tesztjét olvashatod, hanem többek között a GameStar 12 lapszáma, a Tacoma teljes játék, egy remek VPN-szolgáltatás 12 hónapos kulcsa, valamint egy YouTube-letöltő is a tiéd lehet.

Hirdetés

Egy újfajta operációs rendszer megjelenése mindig izgalmas esemény, még akkor is, ha a Microsofttól az utóbbi években már hozzászokhattunk a fősodortól eltérő termékek bemutatásához. Mivel jelenleg épp a hajlítgatható és szétnyitható, duplakijelzős eszközökre koncentrál az iparág kutatás-fejlesztési része, nem meglepő a Microsoft azon törekvése, hogy egy ezeket tökéletesen kiszolgáló operációs rendszert dobjon piacra.

A Windows 10X ezt az űrt kívánja betölteni, ám a rendszer bemutatása óta nyilvánvaló, hogy az új platform több egy egyszerű oldalhajtásnál. A végső cél egy dinamikus, a futtató eszközhöz és a felhasználási módhoz alkalmazkodó termékcsalád fejlesztése, amely úgy viszi tovább az asztali Windows 10 örökségét, hogy közben újragondolja azt, akár egészen az alapoktól kezdve. A 10X előzetes verzióit szemügyre véve ez az ambiciózus cél nem is tűnik megvalósíthatatlannak. Friss magazinunkból kiderül, hogy mi mindenre képes a Microsoft új operációs rendszere, illetve azt is megmutatjuk, hogyan tudod te is telepíteni teljesen ingyen.

Májusi lapszámunkban emellett egy igazi tippcsokorral készültünk az otthon dolgozóknak, tanulóknak. A legújabb PC Worldből megtudhatod, mely szoftverekkel, szolgáltatásokkal és praktikákkal teheted hatékonyabbá munkavégzésedet, a fejhallgatók, kiegészítők, számítógépasztalok kiválasztásánál mi mindenre érdemes figyelned, melyek a legjobb távkonferencia és távmenedzsment megoldások, illetve hogy a különféle szolgáltatásokkal miként oszthatod be hatékonyabban az idődet.

Tesztlaborunk emellett megkereste a legjobb megfizethető laptokokat, okostelefonokat, és azokat az operációs rendszereket, amelyekkel a maximumot hozhatod ki Raspberry Pi mikrogépedből. A friss PC World emellett azt is megmutatja, hogy miként érdemes dokkolót, töltőt választani, miként fejlesztheted meglévő gépedet szinte fillérekből, illetve hogy melyik az a 10 játék, amelyeket akár egy gyengébb laptopon is elindíthatsz.

Aktuális lapszámunkat alaposan megpakoltuk ajándék szoftverekkel, olvasóink ingyen
használhatják az Audials Music Tube 2020 videorögzítő programját, illetve 1 éven keresztül
havi 2 GB forgalom elejéig a mySteganos Online Shield VPN szolgáltatását. Emellett a Plusra
a Tacoma játék Steam-linkje, és a Tenorshare UltData for Android 30 napos exkluzív
telepítőjét is feltöltöttük az ingyenes vírusvédelmi kódok (ESET, G Data) mellett. Sőt, grátiszként a GameStar magazin teljes 2019-es - nem mellesleg utolsó - évfolyamát is elhelyeztük kereshető, digitális formában.

További témáink részletesen:

Laptopok az alsó polcról

Megugrott a kereslet az olcsó notebookok iránt, de érdemes vigyázni, mert könnyedén belefuthatsz elavult modellekbe, tanulásra, munkára is használhatatlan konfigurációkba. Megmutatjuk, melyik laptopok nem okoznak csalódást.

Filléres gépfejlesztés

Új gépet még nem vennél, de örülnél, ha mostani PC-d fürgébb, erősebb vagy éppen csendesebb lenne? Garantáltan hatékony, olcsó és egyszerű fejlesztéseket mutatunk.

Half Life történelem

A világ egyik legismertebb videojátéksorozata, a Half-Life 13 évig tartó álmából kelt fel idén, hogy adjon egy lökést a VR-nak. De mivel is érdemelte ki a megbecsülést?

Gyorsabb hálózatot!

Soha nem volt még ennyire fontos, hogy otthoni hálózatunk megbízható és gyors legyen. Ehhez pedig a kulcsot a router megfelelő beállításai rejtik.

Hirdetés

A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a szoftvereket is tartalmazó változatnál érhetőek el). Ha pedig belelapoznál a magazinunkba, látogasd meg a Facebook galériánkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.