Hirdetés

Már 25 márkát támogat a Razer RGB-s szoftvere



|

Elég lesz egyetlen világítási platform: a Razer Chroma már 25 márkát és 500 eszközt támogat.

Hirdetés

Az asztali PC-k rajongói valószínűleg legalább egy olyan szoftvert ismernek már, amellyel RGB-s fényeket irányíthatnak - főleg, ha valamilyen gamereknek szánt hardvert vásároltak. Minél több ilyen van egy PC-ben vagy asztalon, annál több ilyen szoftverrel találkozunk, ugyanis szinte minden gyártónak saját megoldása van az RGB-s fények vezérlésére, legyen az alaplapon, videokártyán, RAM-modulon, gépházon, egéren, billentyűzeten, monitoron vagy bármi máson. 

Hirdetés

Természetesen egyszerűbb lenne csak egy ilyen szoftvert bevetni, a Razer pedig el is indult ebbe az irányba. A Razer Chroma szoftver innentől kezdve nem csak a Razer márkájú termékekkel birkózik meg. 

A Chroma fiókhoz kötött, és a felhőn keresztül teszi lehetővé a meghatározott színek és viselkedések beállítását, majd azokat más Razer eszközökre is rátölti. Mostantól ez nem csak Razer készülékekkel működik, hanem 25 gyártó összesen 500 termékével. 

Ennek hála mindenkinek könnyebb lehet kicsit a dolga, főleg, ha gyakran vált PC-k és kiegészítők között. Azt persze egyelőre senki sem tudja, hogy mindez milyen hatással lesz a többi RGB-s szoftverre. Sok nagy név, mint a Corsair, a Logitech, a Dell vagy az Alienware hiányoznak is a listáról. Amelyen viszont ott van az alábbi 25 gyártó:

Aerocool  Cougar  Phanteks 
AMD  Ducky  Silverstone 
Antec  EKWB  Teamgroup 
AOC  GEIL  Thermaltake 
Apacer  G-skill  Viewsonic 
ASROCK  Lian Li  Wooting  
Biostar  MSI  Zadak 
Bitspower  Patriot  Zotac 
Colorful     
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.