Hirdetés

Már 4K-ban is pörgethetjük a GeForce Now játékait PC-n és Macen



|

Fontos frissítést kapott a számítógépeken a GeForce Now, a mobilosok pedig a nagyobb képkockasebességnek örülhetnek.

Hirdetés

Februárban volt két éve, hogy hivatalosan is elrajtolt az Nvidia játékstreaming-platformja, a GeForce Now, melyen keresztül a különböző digitális áruházakban (Steam, Epic Games Store, Origin) megvásárolt címeinket tolhatjuk PC-n, Macen, mobilokon és az Nvidia Shield TV-n.

A prémium "RTX 3080" csomag előfizetői december óta már 4K (HDR) felbontásban, 60fps képkockasebességgel is streamelhették a játékokat, ám komoly megkötés volt, hogy ezt csak a Shield TV-tulajdonosok élvezhették. A GeForce Now legutóbbi frissítése viszont a számítógépekre is elhozta a lehetőséget.

Hirdetés

Az 1 vagy 6 hónapra, 19,99 vagy 16,67 eurós havidíjért kiváltható tagsággal így már a PC-s és a maces alkalmazás is támogatja a 4K/60fps streamelést, ami jelentős előrelépés a korábbi, 1440p-s korláthoz képest, még ha annál 120 fps is a maximális képkockasebesség.

S ha már 120 fps-es streamelésnél tartunk, az Nvidia az ezt támogató mobilok körét is bővítette, olyan készülékekkel, mint a Samsung Galaxy S22, az S22 Ultra, a Z Fold3, a Z Flip3 és a OnePlus 9 Pro. A telefonok teljes listája itt olvasható, értelemszerűen csak 120 Hz-es kijelzővel szerelt modellek jöhetnek szóba.

Mindezek mellett új játékokkal is gazdagodott a repertoár, vélhetően a nemzetközi Star Wars-nap (május 4.) alkalmából a Star Wars Battlefront II, a Jedi: Fallen Order és a Squadrons köszönt be a platformra, az olyan új megjelenések mellett, mint a Trek to Yomi és a Warhammer 40000: Chaos Gate. A május pedig további címeket hoz majd, ezeket az Nvidia blogján böngészheted.

Ha mélyebben is érdekelnek a felhős platformok, testvérlapunkon nemrég részletesen is bemutattuk a hazánkban elérhető opciókat, köztük a GeForce Now-val, a Google Stadiával és az Xbox Cloud Gaminggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.