Hirdetés

Már akár egy hónapra is bérelhetsz RTX 3080-ast az Nvidiától



|

Új előfizetési lehetőséggel bővült a GeForce Now szolgáltatás.

Hirdetés

A GeForce Now játékstreaming-platform 5 évnyi béta után, 2020-ban indult hivatalosan is útjára, s habár az eredeti célja az lenne, hogy bárhol, bármin tolhassuk a megvásárolt címeinket, ma már azt is felírhatjuk az előnyei közé, hogy hozzáférést biztosít egy méregdrága videokártyával felszerelt PC erejéhez.

A legerősebb csomag most egy új előfizetési konstrukcióval bővült, így akár rövidebb távra is kibérelhetünk magunknak egy GeForce RTX 3080-as konfigot. Az Nvidia ugyanis eddig csak minimum 6 hónapra engedett előfizetni az erre épülő "RTX 3080" csomagra, mostantól viszont már egyetlen hónapra is igényelhetjük

Hirdetés

Ez a három szinten elérhető GeForce Now legdrágább szolgáltatása, havi 19,99 eurót kérnek érte, ami a jelenlegi árfolyamon 7600 forint körül alakul.

Ezért cserébe viszont nem csak az RTX 3080-as szerverekhez kapunk exkluzív hozzáférést, de 8 órás, egybefüggő meneteket is tolhatunk, magukat a játékokat pedig akár 1440p/120 fps-sel is élvezhetjük.

Aki kevesebbel is megelégszik, annak ott a havi 10 eurós "Priority" csomag, ami egy HD (1080p/60FPS) játékra alkalmas erőforrást kínál, legfeljebb 6 órás, szünet nélküli sessionökkel.

A GeForce Now legolcsóbb változata ingyenes, ebben viszont többet kell várni a szerverekhez való csatlakozásra, és egy nekifutásra csak egyetlen órányi mókázást engedélyez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.