Hirdetés

Már ezt is tudjuk a Threadripper processzorokról



|

A cache mérete mellett a fogyasztásra is fény derült.

Hirdetés

Az AMD nem is olyan régen felrázta a HEDT processzorpiacot, miután egyenesen három Ryzen Threadripper CPU-t is bemutatott. Sajnos azonban a specifikációk sora eddig nem volt teljes. A cache méretét és a fogyasztást sem ismertük. 

Hirdetés

Immáron azonban ezek az információk is adottak. Az első Threadripper processzorok augusztus 10-én kerülnek piacra, a 12-magos és 24-szálas 1920X és a 16-magos és 32-szálas 1950X formájában. 

Mindkét modellnél 32 MB lesz az L3 cache mérete, vagyis a maximum, amit egy pár 14 nm-es Summit Ridge nyújthat. Ezzel az L2 és az L3 cache összesített mérete 38 és 40 MB a két processzornál. 

A fogyasztása egyformán alakul az 1920X-nek és az 1950X-nek: mindkettő 180 wattot igényel. 

Sajnos a 8-magos és 16-szálas 1900X-ről ezek az adatok továbbra sem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.