Hirdetés

Már kapható a Razer moduláris és bivalyerős Tomahawk asztali gépe



|

GeForce RTX 3080-as grafikus vezérlő fér a Razer nagyon kompakt, ám annál erősebb, moduláris Tomahawk gépébe.

Hirdetés

A Razer még a CES-en mutatta be a Tomahawk moduláris asztali gamergépét. Ez most végre megérkezett a piacra, a gyártó szerint már kapható. Több dologban is különbözik egy átlagos, kompakt PC-től, amellett, hogy a Razer szokásos stílusjegyeit hordozza a minimalista dizájnon.

Elsőre igazából olyan, mint a Razer Core vagy a Core X Chroma eGPU, de itt egy moduláris asztali gépet kapunk. Ezt ráadásul gamerekre szabták, így nem kell aggódni a teljesítmény miatt, és a ház megbontása is gyerekjáték a hátsó fogantyúval. 

A Razer a Tomahawkot az Intel legújabb NUC-terveire építette, az SSD így könnyen és szerszámok nélkül cserélhető.

Hirdetés

Ráadásul a 10 literes gépház teljes méretű grafikus vezérlőt is befogad, 320 mm hosszúságban és 140 mm magasságban. Gyárilag GeForce RTX 3080 kérhető bele, 750 wattos SFX táppal. Két PCIe NVMe tároló is befér a 2 TB-os HDD mellé extraként. 

Van Razer Chroma világítás, a felső és oldalsó panelek perforáltak a szellőzés érdekében, ez utóbbit ventilátorok is segítik. A portok mindegyike hátulra került, így még letisztultabb dizájn jellemzi a konstrukciót. 

A Tomahawk nem olcsó: az alapára 2399 dollár, ennyiért Core i9-9980HK CPU, 512GB-os SSD, 2 TB-os HDD és 16 GB RAM jár. GPU-val az ára már 3199 dollár, szóval a kompromisszumok nélküli élményért komolyan a zsebünkbe kell nyúlni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.