Hirdetés

Már meg se lepődünk, milyen brutális áron bukkant fel a Radeon RX 6700 XT apróhirdetésben



|

A biztonság kedvéért a kártya bányászteljesítményét is beleírták a hirdetés szövegébe.

Hirdetés

Úgy tűnik, a Radeon RX 6700 XT videokártya máris felbukkant a cseh internetes apróhirdetési piacon - még most meg lehet tippelni, hogy az AMD ajánlott fogyasztói árához képest hányszoros szorzóval, ezt az infót a cikk végére tartogatjuk.

Ha igaz, amit a lenti képen látunk, úgy a PowerColor Radeon RX 6700 XT Hellhound GPU-ját kezdték el hirdetni, ám mögötte a Red Devil modellek dobozát is megcsodálhatjuk. A leírás természetesen mi másra, mint a kártya kriptobányász-teljesítményére is kitér, illetve arra, hogy más modellekhez viszonyítva miképp szuperál e téren.

Hirdetés

Nem is ez a fontos most, hanem hogy a kártya a Tweak Town találata alapján 1250 dollárnak megfelelő összegért futott (átszámítva ez durván 386 ezer forint). Mondjuk lassan már ott tartunk a videokártyahiány ínséges korszakában, hogy az ilyesmin meg se hökkenünk, pedig az AMD 479 dolláros ajánlott fogyasztói árához képest ez ugyebár majdnem háromszoros ár.

A Radeon RX 6700 XT-t március közepén leplezték le: a különféle változatok március 18-án válnak hivatalosan elérhetővé, Európába pedig elvileg csupán pár ezer darab jut belőlük - ezek szerint jó néhány a bazoš.cz-n talált otthonra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.