Hirdetés

Már sokkal többen vehetnek részt a PC-n futó androidos játékok bétatesztjében



|

Folytatódik a PC-s Google Play Games nyílt tesztelési időszaka, egyre több országban lehet kipróbálni a szolgáltatást.

Hirdetés

A Google tavaly decemberben jelentette be, hogy PC-n is futtathatóak lesznek a Play Áruház játékai, idén januártól pedig az Egyesült Államokban élő felhasználók egy csoportja már tesztelheti is a Google Play Games szolgáltatást. A nyílt bétateszt résztvevőinek köre mostantól még több országra terjed ki. A szóban forgó béta során egy nagyjából 50 játékot tartalmazó katalógus érhető el, később természetesen ez is bővülni fog majd.

Hirdetés

A nyílt bétára regisztrálhatnak már Hong Kongból, Dél-Koreából, Tajvanból, Thaiföldről és Ausztráliából is. Legalább Windows 10 operációs rendszer, 8 GB RAM, 20 GB szabad tárhely és játékokra fejlesztett GPU szükséges a használathoz, mivel a játékokat nem a felhőből streameljük, hanem ténylegesen a PC-n futnak. Windows 11-en egyébként elérhetőek az Android applikációk, viszont ez nem ugyanaz, mint a Google Play Games.

Praktikus megoldás, hogy a szolgáltatáson belüli alkalmazások mentéseit szinkronizálhatjuk az eszközeinken, így mobilon akár mobilon is folytathatjuk tovább a PC-n elkezdett játékot. A Google tervei szerint a nyílt bétatesztelésbe még idén további régiókat vonnak be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.