Hirdetés

Már szeptemberben befuthatnak az első Coffee Lake CPU-k



|

Ez a Z370 Express lapkakészlet érkezését is jelenti - a jövő év elején jön a H370 és a B370 is.

Hirdetés

Némi fejtörést okozott az Intel és a Core i7-7700K processzora számára az AMD a hatmagos Ryzen 5 és a nyolcmagos Ryzen 7 chipekkel. Az Intel kénytelen minél hamarabb válaszolni. 

Hirdetés

A versenyképesség fokozása érdekében az Intel már készül a legújabb asztali platformjának a piacra dobásával. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg új foglalatot kapunk, amit a Z370 Express lapkakészlet kísér majd. 

Az Intel még a negyedik negyedév előtt, augusztusban vagy szeptemberben indítaná el ezt a platformot, ami már hatmagos CPU-t is kínálna. Ez a nyolcadik-generációs Coffee Lake sorozat tagja lenne, és továbbfejlesztett 14 nm-es technológiával készülne. A fogyasztása 95 watt körül alakulna, korlátlan szorzó mellett. 

Készülnek majd négymagos, 65 wattos fogyasztású verziók is, ezeknek a szorzója korlátozott lesz. A nyolcmagos Ryzen 7 1700 korlátlan szorzót és 65 wattos fogyasztást kínál. 

Az Intel az első hullámot 2018 elején folytatná, további négymagos és kétmagos Coffee Lake chipekkel, továbbá a H370-es és a B350-es lapkakészletekkel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.