Hirdetés

Már tesztelik a Steam új, modernizált mobil appját



|

Pofásabb és könnyebben használható a Steam vadonatúj mobilos alkalmazása.

Hirdetés

A Valve még 2012-ben adta a ki a Steam áruház iOS-es és androidos mobil alkalmazását, azóta viszont nem sokat változott az app kezelőfelülete, így már régóta időszerűek mondható egy kiadósabb frissítés. Az üzemeltető nemrég jelentette be, hogy egy teljesen új keretrendszerre helyezte át az appot, az érdeklődők pedig már bele is vághatnak a friss verzió korlátozott bétatesztjébe.

A Valve hivatalos blogposztja szerint az alkalmazás segítségével továbbra is böngészhetjük az Áruházat, kérhetünk Steam Guard kódokat és megerősíthetjük a cseréket, az új kiadás viszont már QR-kódos belépéssel, okosabb értesítésekkel, javított Könyvtárral és többfiókos támogatással is rendelkezik.

Hirdetés

A bétateszt Androidon és iPhone-on is zajlik, az Apple szabályainak megfelelően viszont az utóbbin csak 10 ezren vehetnek részt benne, és telepíteni kell hozzá a TestFlight appot is. A The Verge munkatársa már be is ugrott a próbakörre, és az alábbi képernyőfotót osztotta meg a modernebb, letisztultabb Steam-appról.

Aki a saját szemével látná az újdonságot, az ebben a Steam-csoportban találja a hivatalos útmutatót. Az alkalmazás megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, a Steam Community blog csak annyit ír, hogy folytatják a funkciók fejlesztését, amíg nem állnak készen mindenki számára kiadni a frissített verziót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.