Hirdetés

Már világít a Raijintek Pallas processzorhűtője



|

RGB LED-es világítással frissítette a Pallas processzorhűtőjét a Raijintek: az újdonság AMD és Intel CPU-kra is rögzíthető.

Hirdetés

A Raijintek bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, amelynek a neve Pallas 120 RGB. Ha valakinek ismerős, az nem véletlen. Ez az eredeti, 2014-es Pallas frissített kiadása

Hirdetés

A régi processzorhűtő négy helyen változott. A régi, nikkelezett réz talpat követlen érintkezésű megoldásra cserélték, a processzorral közvetlen érintkezésben van a 6 darab, egyenként 6 milliméteres réz hőcső. Szintén változás, hogy az alumínium hűtőborda feketére lett festve, a hőcsövek pedig szintén, matt kiadásban. 

Újdonság továbbá az RGB LED-es világítás, illetve az, hogy már az új AM4 és LGA2066 foglalatok is támogatottak az LGA115x és az AM3+ mellett. 

A hűtőborda magassága mindössze 68 milliméter, vagyis alacsony profillal rendelkezik a hűtőegység, ami egyébként 130 x 146,8 x 68 milliméteres és 550 grammos. A ventilátor hidraulikus csapágyazást kapott, 200 és 1400 RPM között dolgozik, 41,71 CFM levegőt szállít és 28,43 dBA zajt kelt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.