Hirdetés

Még az idén kapható lesz a Razer RGB-s okosmaszkja



|

Már nem kell sokáig várniuk a világítós maszkért epedező vásárlóknak.

Hirdetés

A gaming termékre specializálódott Razer még a januári CES-en promózta először, hogy a megszokott laptopok és perifériák mellett akár egy N95-ös gamer-okosmaszkkal is feldobhatná kínálatát, természetesen a szingapúri márkára jellemző RGB-s fényekkel, mert hát miért ne.

A Project Hazelnek nevezett koncepcióról aztán márciusban közölték, hogy tényleg elkészül, ennél többet azonban nem kotyogtak ki. A Razert E3-as műsorán viszont visszatért a maszk, így már azt is tudjuk, hogy nagyjából mikor érkezhet.

Hirdetés

Maga a Razer CEO-ja,  Min-Liang Tan árulta el, hogy a Project Hazel valamikor 2021 utolsó negyedévétől lesz elérhető, kizárólag a cég weboldalán, s ott is csak limitált mennyiségben. Ez viszont csupán az első kör, a később érkező szállítmányokkal többen is lecsaphatnak majd a beépített mikrofont és hangszórót is rejtő felszerelésre.

A dizájnon ugyanakkor eszközölnek némi változást: marad az átlátszó kialakítás, de már belső világítást és páramentesítést is kapunk. Aki pedig fel akarja próbálni, az akár most is megteheti, a Razer ugyanis korábban készített egy Instagram-filtert, ami virtuálisan varázsolja az arcunkra a "világ legokosabb maszkjaként" hirdetett Project Hazelt.

Akit lázba hozott a bejelentés, az a Razer weboldalán feliratkozhat a hírlevélre, hogy elsőként értesülhessen az első szállítmány érkezéséről. Hivatalos ár egyelőre nincs, de a Project Hazel biztosan drágább móka lesz, mint a pontosan ugyanolyan védelmet nyújtó hétköznapi N95-ös maszkok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.