Hirdetés

Még be sem mutatkozott, máris díjat kapott az MSI GT76 Titan laptopja



|

Bivalyerős hardverekkel közelít az MSI új gamerlaptopja, amely a 2019-es Computex alkalmából máris díjat kapott.

Hirdetés

Bár az MSI GT76 Titan gamerlaptop bemutatójára még várnunk kell, az máris kapott egy díjat. Egyelőre kevés konkrétumot tudni a notebookról, de a főbb specifikációk azért előkerültek. 

Hirdetés

A jelek szerint egy túlhajtható Intel Core i9 K-szériás processzorra számíthatnak a gamerek, amit egy GeForce RTX 2080-as NVIDIA videokártya egészít majd ki. Az MSI így tűnne ki a gamerlaptopok mezőnyéből. 

A laptop innovatív hűtési rendszert kap majd, amire szükség is lesz, ha ezeket a hardvereket valaki a maximumon szeretné pörgetni. A Cooler Boost titánalapú hűtési rendszer 11 hőcsövet és 4 ventilátort használ, vagyis az MSI igyekszik kompromisszumoktól mentes játékélményt elérni. 

Értelemszerűen a 2019-es Computex szervezői már látták is az MSI GT76 Titan laptopot. Úgy döntöttek, hogy már a show előtt odaítélik a terméknek a Golden Best Choice díjat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.