Hirdetés

Megdöbbentően művészi az In Win új gépháza



|

Megérkezett a Z-Tower Signature Edition: több mint 10 000 dollárba kerül egy ilyen sorszámozott gépház.

Hirdetés

Az In Win Z-Tower nevű számítógépháza eredetileg még a Computexen bukkant fel, és azonnal a legérdekesebb, legjobb háza lett a gyártónak. A cég most azonban kiadta belőle a nyolcadik-generációs Signature Edition gépházát. 

Hirdetés

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az 5 milliméteres alumínium házból korlátozott mennyiség érkezik csak a boltokba, ráadásul mind sorszámozott lesz. 

A gépház kialakítása igazi művészi feladat volt. Az In Win szakemberei homokformákba öntötték az olvadt alumíniumot, így kapták meg ezeket a különleges formákat. Ezután mindegyiket CNC-géppel vették kezelésbe és fényezték, hogy különleges kinézetet kapjanak. 

Egy ilyen 40 kilogrammos Signature ház vételára több mint 10 000 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.