Hirdetés

Megérkezett a folyadékhűtéses Black Shark gamertelefon



|

A 4000 mAh-s akkut rejtő csúcskészülékhez külön gamepad is van.

Hirdetés

A Black Shark (a Xiaomi egyik leányvállalata) bemutatta az első termékét, ami egy gamereknek szánt okostelefon. A Black Shark Gaming Phone nem csak egy csúcskategóriás zászlóshajó, több annál. 

Hirdetés

A nagy kijelzőjét nagy akkumulátor, illetve opcionális gamepad egészíti ki. Ha szükséges, ott vannak a fizikai gombok, ha nem, akkor a kontroller levehető. Külön érdekesség a folyadékhűtéses rendszer is, ami a gyártó szerint minden eddiginél jobban osztja el a hőt - emiatt aztán a méréseken és a játékokban, appokban is jobban teljesít a készülék, anélkül, hogy visszavenné a processzor teljesítményét. 

A Black Shark okostelefon Kínában hamarosan elérhető lesz, a vételára 475 dollártól indul fölfelé. Nem ez az első vérbeli gamertelefon persze - a Razer megoldása tavaly érkezett, 7 éve pedig megelőzte a korát a Sony Xperia Play. 

Bár a Black Shark modellnek nincs beépített kontrollere, a kijelzője valamivel rosszabb, mint a Razer megoldása, illetve hangszóróban is gyengébb a Black Shark; a tudására egyáltalán nem lehet panasz (a hűtésről ne is beszéljünk), a vételára pedig több mint vonzó.

Az 5,99 hüvelykes, 2160 x 1080-as kijelző 550 nites fényerőt tud, a DCI-P3-at 97 százalékban fedi le. Alatta a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája dolgozik, 6/8 GB RAM-mal és 64/128 GB tárhellyel (475/560 dollár). A 12 megapixeles dupla hátlapi kamera f/1.7-es rekeszértékkel dolgozik, az előlapi szenzor 20 megapixeles. A sztereó hangszórókkal felszerelt eszköz akkumulátora 4000 mAh-s, van rajta USB-C port, dual-SIM-foglalat, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 5.0. A kontroller az első 50 000 vevőnek ingyen jár, utána 30 dollárba kerül - 340 mAh-s akkuja van, és Bluetooth-on keresztül működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.