Hirdetés

Megérkezett a Mad Catz vezeték nélküli R.A.T.AIR gameregere



|

A csőd széléről tért vissza a Mad Catz, amelynek az új gameregere nem csak vezeték nélküli, de akkumulátor sincs benne.

Hirdetés

2017-ben a Mad Catz csődvédelmet kért, majd 2018-ban visszatáncolt a működő vállalatok közé. Most pedig érkezik a boltokba a R.A.T.AIR, ami egy vezeték nélküli, akkumulátort sem tartalmazó gameregér. 

Hirdetés

A trükk abban van, hogy a rágcsáló nem saját akkumulátorról működik, hanem a mellékelt egérpad tölti folyamatosan, vezeték nélkül. A beépített apró kondenzátor meg tudja tartani annyi ideig a töltést, hogy ha rövid időre levesszük az eszközt az egérpadról, akkor is működőképes marad. Vagyis ha valaki megemeli játék közben, akkor is működik tovább. Szükség szerint kábellel is használható azért az egér, tehát az egérpad kikerülhető. 

Az egér a két fő gombhoz Omron kapcsolókat használ, vagyis ezek igen sokáig bírják majd. A pontos játékmenetek érdekében a gyártó Pixart PMW3360-as szenzort használt. 

A márkához híven akad 10 programozható gomb is, többek között az érzékenység módosítására. Testre szabható továbbá az egérpad RGB-s világítása, az egér tenyértámasza, az emelési magasság vagy a mintavételezési ráta. 

Maga az egér 100 grammot nyom a mérlegen, az egérpad 585 grammos. Ez utóbbi felülete cserélhető, 320 x 270 milliméteres. Európában 199 euróba kerül a R.A.T.AIR. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.