Hirdetés

Megérkezett a Radeon Software Adrenalin Edition



|

Ezzel egyszerre itt az AMD Link mobilos app is, amivel szintén monitorozható a videokártya.

Hirdetés

Az AMD kiadta a korábban beígért komoly frissítést a Radeon videokártyákhoz szánt szoftvercsomagjához, más szóval itt a Radeon Software Adrenalin Edition

Hirdetés

A Radeon Software Adrenalin Edition teljesen új Radeon Overlayt kínál, vagyis olyan kezelőfelületet, amelynek hála a gamerek a játék elhagyása nélkül is figyelhetik a videokártyájuk teljesítményét. 

A játékmenet az egyedi beállítások alapján szabható testre, illetve ugyanerről a helyről a barátokkal is kapcsolatba lehet lépni. 

A szoftvercsomagot az AMD az úgynevezett AMD Link mobilos alkalmazással is kíséri, ami Android és iOS platformokra egyaránt megjelent. Ez egy apró, de hasznos kiegészítés az asztali szoftverhez. Az AMD Link tulajdonképpen második kijelzőt farag a mobilból, amellyel a GPU teljesítménye és a PC-s rendszeradatok figyelhetőek. 

A jobb teljesítmény és az optimalizációk jegyében olyan funkciók is frissültek, mint a Radeon Chill, a Radeon WattMan, az Enhanced Sync és a Radeon ReLive. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.