Hirdetés

Megérkezett a Roccat Kova AIMO gameregér



|

Jobb- és balkezes használatra is optimalizálták a gamereknek szánt, ergonomikus rágcsálót.

Hirdetés

A Roccat nemrég bemutatta a legújabb egerét, a Kova AIMO-t. Az ergonomikus rágcsálót jobb- és balkezes használatra egyaránt optimalizálta a gyártó, amely ezúttal is a játékosokat célozza meg a termékével. 

Hirdetés

Nem csak kényelmes azonban a Kova AIMO, hanem a gyorstüzelésre használható gomboknak köszönhetően gyorsan és azonnal reagálhatunk vele a játékokban felmerült helyzetekre. A Titan görgetőkerék és a további oldalsó gombok gondoskodnak róla, hogy a Kova AIMO összesen 20 lehetséges funkciót bocsát a használója rendelkezésére. 

Természetesen a 16,8 millió színű világítás ezúttal sem hiányzik, ráadásul konfiguráció nélkül is élénk és művészi megvilágítást garantál. A görgetőkerék mellett a logó is világít. 

A Roccat 59,99 euróért kínálja az új Kova AIMO-t, ami feketében és fehérben érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.