Hirdetés

Megérkezett az ASUS játékosoknak szánt TUF Gaming VG289Q1A monitora



|

28 hüvelykes lett a TUF Gaming VG289Q1A, ami 4K-s felbontású IPS-panellel dolgozik.

Hirdetés

Az ASUS több termékét is piacra dobta közvetlenül karácsony előtt. Az RT-AX68U router mellett megérkezett például a TUF Gaming VG289Q1A monitor, amit kifejezetten játékosoknak szán a gyártó. Egy 28 hüvelykes gamermonitorról van szó, ami lapos képernyővel rendelkezik, és 4K-s, 3840 x 2160-as felbontású megjelenítést kínál. 

Hirdetés

Mindezt egy 178 fokos betekintési szögekkel rendelkező IPS-paneltől kapjuk meg, ami 90 százalékban fedi le a DCI-P3-at. Ezen felül HDR10-támogatás és 1,07 milliárd szín jellemzi a panelt, ami 60 Hz-es képfrissítést garantál, 5 ms-os válaszidő mellett. 

A képernyő maximális fényereje négyzetméterenként 350 cd, a statikus kontrasztarány pedig 1000:1. Támogatott a VESA Adaptive Sync technológia, a bemenetek terén pedig DisplayPort 1.2-vel, továbbá két HDMI 2.0 porttal lehet számolni. 

Sajnos a vételárat nem hozta nyilvánosságra a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.